Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CRUST matt padlóburkoló 6046-0366

12.006 Ft (9.454 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Egységár: 8.455,00 Ft/m²
Cikkszám: 6046-0366
Gyártó: Cesarom
A gres lapok vízfelvétele tömörségük miatt minimális. Fagyállók, kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmasak. Padlófűtéses helyiségben is burkolható. Minden esetben ügyeljen a burkolás helyéhez megfelelő ragasztó és fugázó anyag kiválasztására! 1 doboz = 1,42 nm

A weboldalon látható termék elérhetőség tájékoztató jellegű. Rendelést követően kollégáink ellenőrzik az aktuális készletet, és az alapján igazolják vissza a megrendelést.

Elérhetőség (tájékoztató jellegű): Raktáron

Paraméterek

Család CRUST
Típus padlóburkoló
Gres gres
Fagyállóság fagyálló
Kiszerelési mennyiség 1,42 nm
Szín szürke
Felület matt
Méret 45×45×0,9 cm
Tulajdonság betonhatású
Kopásállóság PEI 5
Tonalitás V3
Felhasználási hely lakótér, kültér
Stílus modern
Doboz/raklap 52
Négyzetméter/raklap 73.84
Kg/raklap 1410.808
Súly/doboz 26,55 kg

Leírás

Kedves Vásárlónk!Termékeink csomagolása az esetek nagy részében nem egész négyzetméterenként történik. A termék pontos csomagolási adatait a termékleírásban találja. Legkisebb vásárolható egység: 1 doboz.Minimum 10-15% vágási veszteséggel minden esetben kalkulálni kell, így a felület mért méretéhez képest minimum +10% mennyiség kosárba helyezését javasoljuk.Átvételkor ellenőrizze a dobozokon lévő műszaki számok egyezését (termék típusszám, osztályba sorolás, színárnyalati jelölés, kalibráció, gyártási dátum).Tonalistása V3: A termékskála elemei színárnyalatbeli eltérést mutathatnak a természetes hatás elérése érdekében! A kedvező színhatás és esztétikus felület kialakításához a lapokat a burkolás megkezdése előtt rendezze el egyéni elképzelése szerint. Változatosan, ne árnyalat szerint szétválasztva kerüljenek burkolásra!Kopásállósága PEI 5.: Használata nagy forgalomnak kitett helyiségek, úgymint folyosók, áruházak, garázsok burkolásához javasolt. A lapok fényes felületének színváltozással nem járó mattulása nem minősül kopásnak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.