Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Teszt

A Zalakerámia Zrt. ma már egyetlen hazai burkolólap gyártó. Fő tevékenységünk: fal- és padlóburkoló lapok, gres lapok, dekor lapok gyártása, kül- és belföldi forgalmazása, valamint a saját tulajdonban lévő bányák üzemeltetése.

Kevés olyan magyar márka van a hazai piacon, amelyről elmondható, hogy generációk ismerik és kategóriájában fennállása óta piacvezető.

A Zalakerámia tradicionális kerámia burkolólap márka, amely évről - évre a fejlesztésekben élen járva, folyamatosan bővítette portfólióját. Az utóbbi évekre mindez olyan lendületes és modern termékcsaládokat eredményezett, amelyek alapja az egyediségre, kreativitásra törekvés, ahol a színek és formák ötletes variációjával bármilyen hatás elérhető. Ezek után joggal elmondható, hogy mindez a nemzetközi divattrendek hazai képviselőjévé tette a Zalakerámiát.

Jelenleg formátumtól függően 7,5-8,0 millió négyzetméteres gyártókapacitással rendelkezünk két gyáregységünkban: a Nógrád megyei Romhányban gres padlóburkoló lapot, Zala megyében, a tófeji gyáregységében beltéri falburkolólapot állítunk elő. Vállalatunk székhelye: Tófej.

 

 

A vállalat története

1922.    
    
A Lloyd Társaság megalapította a Romhányi Építési és Kerámiagyárat (RÉK), mely 1973-ig díszműkerámiát,
illetve cserépkályhát gyártott.